Kantoor

BEREIKBAARHEID

 
Ons kantoor is gevestigd in hartje Mechelen, vlakbij de Grote Markt (50 m).
Per auto: Van Brussel of Antwerpen: (autostrade E19). Neem uitrit 9 Mechelen-Noord en volg het bordje “Mechelen-Centrum Ring”. Het eerste verkeerslicht (rechts ziet u een McDonalds) rechtdoor volgen. Aan het volgende verkeerslicht rechtsaf slaan (Katelijnestraat). Dan rijdt u rechtdoor tot langs de voet van de toren van de Sint-Romboutskathedraal waar u rechtdoor de parking onder de Grote Markt kan binnenrijden. Wanneer u bovenkomt uit de glazen kooi van de ondergrondse parking, dan wandelt u rechts de Frederik de Merodestraat in (op de rechterhoek café Concorde). Na vijftig meter bereikt u op uw linkerzijde het kantoor gelegen te Frederik de Merodestraat 13.

 

De GPS-coördinaten naar ons kantoor zijn N 51°01.738’ E004°28.833’

 

Per trein: 20 minuten wandelafstand van het treinstation Mechelen, of 10 minuten van het treinstation Mechelen Nekkerspoel. Wandel naar de Grote Markt. Wandel op de Grote Markt naar de glazen kooi die toegang biedt tot de ondergrondse parking. In deze hoek van de Grote Markt vindt u de toegang tot de Frederik de Merodestraat. Op de rechterhoek is het café Concorde. Na vijftig meter bereikt u op uw linkerzijde het kantoor gelegen te Frederik de Merodestraat 13.

 

Per bus: Elke 10 minuten, is er een autobus aan het treinstation Mechelen (niet aan het treinstation station Mechelen Nekkerspoel !) naar het centrum van Mechelen. Dan stap je af nabij de Grote Markt. Wandel op de Grote Markt naar de glazen kooi die toegang biedt tot de ondergrondse parking. In deze hoek van de Grote Markt vindt u de toegang tot de Frederik de Merodestraat. Op de rechterhoek is het café Concorde.  Na vijftig meter bereikt u op uw linkerzijde het kantoor gelegen te Frederik de Merodestraat 13.

 

CONTACT
IMMO ALIENTI                      
Frederik de Merodestraat 13
2800 Mechelen
Tel: 0486/84.83.33
fax: 015/33.63.93
zakenkantoor@alienti.be