Spanje

 

IMMO ALIENTI legt zich tevens toe op de begeleiding van Vlamingen bij hun vastgoedprojecten in Spanje. Wij brengen verschillende keren per jaar een bezoek ter plekke en beschikken over de nodige contacten in Spanje om uw Spaanse vastgoeddroom te verwezenlijken! Zowel voor aankoop, verkoop als beheer van uw vastgoed in Spanje kan u bij ons terecht.

 

We hebben contacten met makelaars aan de Costa Brava, de Costa Blanca en de Costa del Sol.

De meeste Belgen en Nederlandstaligen wonen in de streek rond Alicante en Malaga, waar wij dus ook het meest actief zijn.

Aarzel niet om van de diensten van IMMO ALIENTI gebruik te maken: voor wie zich niet laat begeleiden door een professioneel is een Spaanse droom al vaak uitgedraaid op een Spaanse nachtmerrie! Andere taal, andere wetgeving, andere rol van de notaris, andere bouwmethoden, ... zorgen ervoor dat u een ervaren gids nodig heeft.

Dus aarzel niet om contact op te nemen met IMMO ALIENTI als u droomt van vastgoed in Spanje. Wij hebben de nodige know-how, plaatselijke contacten en ervaring om uw avontuur tot een goed einde te brengen!

Het eerste gesprek is altijd gratis. In dit gesprek toetsen we af wat uw wensen zijn en we zullen u een duidelijke kostenraming geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.