Vastgoed

VERKOOP:

IMMO ALIENTI is gespecialiseerd in het verkopen van vastgoed in de Mechelse regio. Wenst u uw woning, appartement, opbrengsteigendom of bouwgrond te verkopen, neem dan gerust contact met ons op voor professioneel advies. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en in overleg met u, maken wij een aangepaste offerte.

 

VERHUUR:

IMMO ALIENTI is tevens expert in het verhuren van vastgoed. Wenst u uw woning te verhuren, laat u dan door ons adviseren. Wij zorgen ervoor dat u alle last, die het verhuren van uw onroerend goed met zich meebrengt, ontnomen wordt. Naast de zoektocht naar een geschikte huurder, maken wij voor u een gedetailleerde plaatsbeschrijving op, zorgen wij voor de nodige opvolging van de huurders, berekenen wij voor u de indexatie,…

 

SCHATTING:

Onze jarenlange ervaring en databanken van vergelijkingspunten stellen ons in staat in een mum van tijd een correcte waardebepaling van uw onroerend goed te maken.

 

PLAATSBESCHRIJVING:

Om achteraf juridische betwistingen te voorkomen omtrent eventuele schadegevallen, wordt bij aanvang en einde van een huurovereenkomst een plaatsbeschrijving opgemaakt. IMMO ALIENTI beschikt over de nodige expertise om u te voorzien van een gedetailleerde plaatsbeschrijving.

 

RENTMEESTERSCHAP:

Het verhuren van een onroerend goed brengt voor de eigenaar heel wat taken, lasten en kopzorgen met zich mee. IMMO ALIENTI kan deze taken van u overnemen: als rentmeester vervangt IMMO ALIENTI de eigenaar voor alle zaken met betrekking tot het beheerde vastgoed. Het kan om eender welk onroerend goed gaan en met name: een verblijfswoning, een villa, een huurpand, een appartement, een handelszaak, kantoren, een atelier, teeltgronden, een boerderij, bossen.

 

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT (EPC):

Bij elke verkoop en verhuur dient er verplicht een energieprestatiecertificaat te worden opgemaakt: IMMO ALIENTI bezit de nodige erkenning als energiedeskundige om dit voor u te doen.